Ægte slotsstemning - såvel inde som ude

Benyt lejligheden til bl.a. at se den unikke samling af porcelæn og de smukke sale på Gisselfeld Slot. Alle vores rundvisninger på Slottet er ledet af engagerede rundvisere, som levende fortæller den spændende historie om Gisselfeld.

Mødestedet er ved Slottet. På Parkens åbningsdage gælder billetten også som adgang til Parken. Ved særarrangementer kan pris og længde variere.

Vigtigt i forbindelse med rundvisninger

Rundvisninger frarådes for børn under 12 år.
Fotografering på Slottet er ikke tilladt.
Tasker o.lign. må ikke medbringes.

BEMÆRK: Turen gennem Slottet er med en del trapper og smalle gange, hvorfor de ikke egner sig til kørestolsbrugere eller dårligt gående.

På alle rundvisninger vil der være vagter, der overvåger samlingerne og sikrer, at alle følger med rundt.

NB: Evt. resterende billetter kan købes på selve dagen på Slottet mod kontant betaling. Der tages dog forbehold for udsolgt.

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Gisselfeld Juletorv 2017
Den 17.-19. og 24.-26. november 2017
Billet til Juletorvet købes i indgangen: Kr. 65 for voksne / Børn under13 år: Gratis
Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld Kloster. Vores største - og mest stolte - juletradition er Juletorvet i november, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande er med til at sætte den helt perfekte ramme. Juletorvet byder på masser af ægte hygge og slotsstemning, ponyridning, musik samt salg af juletræer m.v. NB: Indgangen lukker alle dage 1 time før. Køb kombi-billet i forsalg til både Juletorv og en guidet tur på Slottet
Hør om de danske Juletraditioner i Riddersalen
Tors. den 14. dec. 2017, kl. 19:30
DKK 250,- pr. person. Begrænset antal
Kom og nyd "stand-up"-historikeren Kåre Johannesens levende fortælling om de danske Juletraditioner. Kåre Johannesen er kendt for TV2 Øst og er en yndet forfatter og fortæller, som rejser landet rundt med sine mange foredrag. Det eneste, det ikke bliver, er kedeligt. En lille forfriskning og snacks vil blive serveret i pausen.
Svævebaner og snart et udsigtstårn i særklasse...
I skovene nær Gisselfeld findes trætopbaner og fra juni 2018 et unikt tårn
For børn og voksne i alle aldre (fra 3+)
Kom og prøv bl.a. Nordens længste svævebaner eller læs mere om det unikke tårnprojekt,der er blevet lidt af en verdensnyhed i skovene omkring Gisselfeld! Banerne er for børn og voksne i alle aldre (fra 3 år og op). Henvender sig både til firmaer og private... Camp Adventure står for dette helt unikke projekt, der omfatter naturpark, trætopbaner - og i 2018 et tårn. Et sug i maven er garanteret...
X
 
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X