Efterårsferien på Gisselfeld

Fra 13.-21. oktober '18 fra kl. 10-16
Voksne kr 60 / Børn fra 2-15 år kr. 35 / Græskar kr. 45

Gisselfeld Slotspark byder store og små indenfor i efterårsferien - lad eventyret begynde...

Gisselfeld Slotspark er ved at gøre klar til at modtage en masse glade gæster i den forestående efterårsferie. Vi håber, at du og familien også vil være med.

Årets nyhed er den store bogstavjagt, hvor vi skal lede efter figurer og ikoner rundt i alle parkens hjørner. Hele familien kan deltage. Vi gentager den succesfulde familie-skattejagt fra sidste år, som går i H. C. Andersens fodspor. Rundt om i parken, bag de store træer, gemmer der sig spørgsmål om eventyr. Gæt med og få del i guldskatten!!

I parkens lille hyggelige museum - kaldet "Fiskemestehuset" - vil der flere dage være eventyr-fortællinger for det yngre publikum. Kom ind og lyt med, når eventyrbogen åbnes... Se tider på Paradehusets hjemmeside www.paradehuset.dk

Græskar-værkstedet holder åbent. Skær din egen græskar-lygte, som kan tages med hjem og bringe (u)hygge i din egen have. "Nattergalen", Paradehusets te-salon, er fuld af sydlandsk stemning. Her serveres lunt og godt til store og små.

Vi lover, at det bliver alt andet end kedeligt. Egner sig til alle generationer. Se program for alle dagene HER 

Vi glæder os til at se jer i dagene 13.-21. oktober d.å., fra kl. 10-16. Velkommen til Gisselfeld Slotspark & Paradehuset.

NB: Arrangementet er udtænkt og sammensat af vores forpagtere af Paradehuset, Stig & Greg, ligesom de også står for arrangementet.


 


X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X