Bondens Marked 2017

Lør.-søn den 30/9 & 1/10 fra kl. 10-16. Billet købes ved indgangen
Pris: Voksne kr. 50,- Børn under 12 år: Gratis

Fantastiske fødevaredage i Slotsparken...

Igen i år danner Gisselfeld Slotspark ramme om et herligt efterårsmarked. Det sker i weekenden den 30. september og 1. oktober 2017
 

Et marked, som dengang Farfar var ung - Bondens Marked. Lækre kvalitetsprodukter sælges af stadeholdere, der gerne vil fortælle om produktionen - og måske en smagsprøve. Bondens Marked er et Danmarks hyggeligste markeder for fødevarer og kunsthåndværk med relation til samme.

Velkommen til et par helt unikke fødevaredage for de kvalitetsbevidste, hvor den gode stemning er i højsædet, og hvor der er mulighed for at købe lækkerier med hjem.

Det er en enestående mulighed for landmændene, havefolket og gæsterne at mødes og få en god snak om produktionen - direkte fra landmand til forbruger. Man kan deltage i flere madaktiviteter for børn og voksne, handle, spise og nyde de flotte omgivelser, som Slotsparken på Gisselfeld i sandhed er.

Entré: Kr. 50,00 / Børn under 12 år: Gratis. NB: Hunde har ingen adgang til Peder Oxe-Hallen eller staldene.


Læs mere og tilmeld dig som udstiller HER

Se nyeste indslag fra den lokale tv-station om Bondens Marked HER og/eller følg med på arrangørens hjemme- og FB-side HER 

Se stemningsfilm fra markedet her >
 

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Se stemningsbilleder fra Bondens Marked

Mød de mange fødevareproducenter og kunsthåndværkere, som har bevaret de stolte traditioner med at fremstille høj kvalitet - med den gode smag og det gamle håndværk i højsædet.
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X