126 smukt beliggende ejendomme udlejes til private og erhverv

Kunne du tænke dig at bo midt i den skønne sydsjællandske natur - bare en times kørsel fra København? Find drømmehuset med unik beliggenhed i det fantastiske herregårdslandskab, i skoven, i landsbyen og med kulturarven som en del af hverdagen. Gisselfeld Kloster har 126 vidt forskellige lejemål, der udlejes til private og erhverv.

De fleste huse er fritliggende enfamilieshuse, og nogle enkelte dobbelthuse. Der er større eller mindre haver til alle husene, og enkelte af ejendommene har mulighed for hestehold eller andet dyrehold. Fra 55 m² op til 700 m² skøn idyl til lejere, som foretrækker fredfyldte omgivelser. NB: RKI-søgning vil blive foretaget på vores lejere
NÅR ET HUS BLIVER LEDIGT, VIL DET BLIVE SLÅET OP UNDER FANEN "LEJEBOLIGER" OG NEDENFOR. AL HENVENDELSE HEROM KAN RETTES TIL GODSKONTORET PÅ TLF. 56 32 60 32
TLF.TID KL 9-13 ALLE DAGEMØD NABOERNE

Erhverv i skønne omgivelser

”Siden 2002 har min virksomhed, Isabella Smith, haft butik, lager og administration på Hesede Hovedgård under Gisselfeld Kloster. Her har vi, udover de helt fantastiske omgivelser, fået rigtig mange kvadratmeter for pengene. Vi har optimale parkeringsforhold, hvilket er en stor fordel for de mange kunder, der hvert år besøger butikken, men også for os selv.

Det største plus er dog skønheden omkring os. Medarbejdere såvel som kunder nyder den helt fantastiske natur, samt nærheden til Gisselfeld kloster og slotspark. Vi kunne ikke ønske os bedre omgivelser - de er hver dag med til at gøre det til en ganske særlig oplevelse at gå på arbejde.”

Isabella Smith - direktør Isabella Smith ApS
www.isabellasmith.com

Læs også: "Det er en gave at bo her" >


På jagt efter drømmeboligen?
Få direkte besked i form af et særskilt nyhedsbrev

Bemærk: Vi er gået helt væk fra venteliste. Er du tilmeldt vores Boligservice, vil du fremover få meddelelse om et ledigt hus, før det slås op på hjemmesiden (og før alle andre) 


Tilmeld dig vores
boligservice her
Tilmeld dig
vores nyhedsbrevInfo om den nye persondataforordning

Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg.
Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf
 

Landidyl tæt på Haslev. Ledige lejemål vil fremgå her:

126 lejemål med meget forskellige beliggenheder - helt inde i skoven, i landsbyerne, isoleret eller i klynger.
Husene er fra 55 m² op til 700 m² og en del er opført og/eller restaureret i slutningen af 1800-tallet af de berømte arkitekter Martin Nyrup og Martin Borch.
Der lægges vægt på at bevare denne særlige ”kulturarv”, og der er derfor fastsat rammer for vedligeholdelse og farvevalg.
X

Tilmeld BoligService

X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X