OPLEVELSER HELE ÅRET  

Gisselfeld Kloster er for alle, der elsker store oplevelser. Uanset, om Parken blomstrer eller sneen har lagt sig som en hvid dyne over landsskabet, er der noget at glæde sig til. Stedet har sine egne faste traditioner som bl.a. Opera og Juletorvet, men året rundt er der lige skønt på Gisselfeld - og der kommer hele tiden nye aktiviteter og events til. Se kommende events her:

LÆS MERE OM KOMMENDE EVENTS NEDENFOR OG HELT NEDE PÅ SIDEN (KLIK PÅ BILLEDE ELLER TEKST OG GÅ TIL EVENT-SIDEN)

 

NYHED: ÅBNE omvisninger Slottet fra medio juni til sept. '24 - undtagen alle mandage

JUNI: Fra den 15. juni '24, kl. 11, 12:30 og 14, og derefter tirsdag til søndag 3 x dagligt - undtagen den 26. juni pga. særarrangement

JULI: Fra tirsdag til søndag 3 x dagligt - kl. 11, 12:30 og *14:30 (i juli vil den engelske Tour være kl. 14:30) 

AUG: Fra tirsdag til søndag 3 x dagligt - dog ikke den 9.-11. aug. og den 31. aug. pga. særarr. - kl. 11, 12:30 og 14

SEPT: Kun i weekenderne lør-søn 3 x dagligt  - kl. 11, 12:30 og 14

Note: Turen kl. 11 og 12:30 er på DANSK, mens turen kl. 14 er på ENGELSK. Max deltagere pr. hold: 25. Turen varer ca. 1 time. Bemærk: Porcelænssamlingen vil ikke blive vist på denne type tur (kun på de klassiske lukkede for grupper).

Vil du sikre dig en plads til en bestemt omvisning - angiv antal personer, dato og tidspunkt ELLER køb din billet på dagen i indgangen / Billethuset: 

BOOK BILLET TIL ÅBEN OMVISNING I FORSALG HER 


Vi tager forbehold for udsolgt.

VIGTIG INFORMATION / NYT MØDESTED er indenfor i Parken ved Peder Oxe-Hallen, også kaldet Ridehuset - ved bænkene udenfor til højre for døren - hvor guiden vil møde jer ca. 10-15 min. før. Det er gæstens eget ansvar at komme til tiden.

INFO OM ÅRSKORT: Kortet giver i sig selv ikke adgang til Slottet, men en åben omvisning på Slottet kan tilkøbes for kr. 75 pr. gang.

--00O00--

 

Book en LUKKET rundvisning for grupper på Slottet (er muligt hele året):

Kom helt tæt på den autentiske, historiske slotsstemning og oplev Gisselfeld Kloster indefra. Gå gennem de smukke saloner og få fornemmelsen af at være en del af den adelige storhedstid helt tilbage til 1600-tallet. Gisselfeld Kloster byder på mange skønne unikaer og er blandt andet kendt for en enestående samling af porcelæn. Alle rundvisninger er ledet af engagerede rundvisere, der formår at gøre historien om Gisselfeld både levende og vedkommende. 

Rundvisninger for grupper kan arrangeres alle ugens dage - og i princippet hele året rundt. Mod en merpris kan rundvisningen kombineres med en guidet rundtur i Slotsparken (som Paradehuset står for).

NB: Rundvisningen indenfor på Slottet egner sig ikke til dårligt gående, da en del indvendige trapper.

Pris for en gruppe på max 50 personer, 1 time kr. 5.000,- inkl. moms (kort)

Pris for en gruppe på max 50 personer, 1 1/2 time kr. 8.200,- inkl. moms (lang)

Book her

Velkommen til et Slot og en Slotspark i særklasse...

 CVR-nr. 52407915 / Gisselfeld Kloster er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger. 

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

- og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke


TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV


 
Info om den nye persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf
SE KOMMENDE BEGIVENHEDER PÅ GISSELFELD HER:
Slottet åbner dørene - Skal du med som gæst?
Fra 15. juni '24, kl. 11 + 12:30 (DA) & 14 / 14:30 (ENG)
DKK 150 (inkl. Park) - Forsalg + i Billethus
NYHED: Fra den 15. juni '24 åbner vi dørene til Slottet 3 x dagligt. Turen rundt er med guide - inde og ude - og varer ca. 1 time. Kan bookes både i forsalg og på dagen i Billethuset / indgangen. DKK 150 voksen og kr. 65 for børn 5-12 år inkl. entré til Park og Paradehuset. MØDESTED er indenfor i Parken ved Peder Oxe-Hallen, også kaldet Ridehuset - ved bænkene udenfor til højre for døren - hvor guiden vil møde jer ca. 10-15 min. før. Det er gæstens eget ansvar at komme til tiden. Info om ÅRSKORT: En åben omvisning på Slottet kan tilkøbes for kr. 75 pr. gang. Turen kl. 14:30 (i juli) er på ENG., de to øvrige er på DANSK NB: Ingen omvisninger den 26. juni, 9.-11. og 31. august pga. særarr., samt alle mandage, hvor Slot & Park er lukketKøb Billet
Kultursalonerne Gisselfeld 2024 - en anderledes festival...
Den 9.-11. august 2024
Forsalg & i døren
BILLETSALGET ER ÅBEN I august 2024 danner Slotsparken igen rammen om den jordnære festival, Kultursalonerne Gisselfeld. Vi glæder os allerede. Der er lagt op til en skøn blanding af musik, samtaler, natur og mad / vin. Hent din billet i forsalg allerede nu...Køb Billet
Gisselfeld Juletorv 2024 - nok Danmarks hyggeligste..
Den 15.-17. & 22.-24. nov. 2024
Kr. 125 / Barn 6-12 år kr. 40 + FORSALG
25-års jubilæum i år - Danmarks hyggeligste Juletorv finder du på Gisselfeld. Der er mange højdepunkter i løbet af en sæson, og et af dem er vores traditionsrige Juletorv, som altid finder sted i de sidste to (hele) weekender i november. Du kan slet ikke undgå at komme i den helt rette julestemning... PS: Og Julemanden kommer også. Kom uden om køen og køb billet i FORSALG (link til billetkøb følger i god tid inden)
Svævebaner og nu også Skovtårnet
Skovtårnet er opført i skovene nær Gisselfeld
For børn og voksne i alle aldre (fra 3+)
På Camp Adventure - i Gisselfelds smukke skove - kan man prøve bl.a. Danmarks længste svævebaner eller besøge det helt unikke Skovtårn, som er blevet lidt af en verdensnyhed. Du finder det på adressen Skovtårnsvej 1, Rønnede. NB: Camp Adventure ejer og driver Skovtårnet og banerne. Book din billet online og betal mindre.Køb Billet
X
 
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X