Opera Galla 2023

Søndag den 18. juni '23, kl. 14
Forsalg: Voksne kr. 160 / Unge u/18 år kr. 50

OPERA I DET FRI 2023 - I LYSTHAVEN...

Søndag den 18. juni 2023, kl. 14-16, leverer Ensemble Storstrøm endnu en gang en storslået udendørs operakoncert med to gæstesolister i front i den private del af Parken

Det glæder os, at vi igen i år kan invitere til Opera Galla i det fri på Gisselfeld

 

De to solister i front vil denne gang være: Carina Tybjerg Madsen (sopran) og Jonathan Koppel (tenor). 
Billetter i forsalg: 160 kr. for voksne og 50 kr. for børn/unge u/18 år. Gratis parkering.

 

Opera-solister-23.jpg


Ved køb af billet i døren er prisen kr. 200 for voksne og kr. 100 for børn/unge under 18 år. OBS: Billetten gælder også som adgangsbillet til Parken, som åbner kl. 10, herunder til Paradehuset. Hent din billet HER

Som altid vil der i det lille cafételt på plænen være mulighed for at købe vand, vin/snacks/cookies samt kaffe/te-to-go. NYHED: Som noget nyt står Paradehuset i år for kaffe- og te-delen, mens Gisselfeld står for det øvrige. Egen picnic-kurv, tæpper og små klapstole må hellere end gerne medbringes. Lysthaven åbner først kl. 13 pga. orkesterprøver. NB: Det er også være muligt at købe billet i Haslev Boghandel (Jernbanegade 9, Haslev) og Boghuset i Faxe (Torvegade 10, Faxe), dog kun mod KONTANT betaling. Husk: Tæppe eller klapstol. Bemærk: Koncerten finder helt eksklusivt sted i Lysthaven i Parken, som resten af året er lukket for Parkens gæster. Lysthaven, den private del, hvor koncerten foregår, åbner først kl. 13, mens den offentlige del af Parken åbner kl. 10 den dag.

Vigtig information til de, der ikke har været med før: P-plads (gratis) på adressen Gisselfeldvej 3, 4690 Haslev (på modsatte side af den hvide låge, som er hovedindgangen til Parken). Billettering eller fremvisning af billet vil være lige indenfor og udendørs ved et lille bord. Man går derefter ned af trapperne og følger stien højre om ned ad Linde-alleen til Slottet over broen og ligefrem gennem porten til Slottet. Indgangen til Lysthaven ligger i bagerste del af Indre Slotsgård.
(Gæster, der kun skal i Parken og ikke til koncerten indløser billet i Billethuset).

Faxe Kommune, Kultur & Fritid og Gisselfeld Kloster er igen værter for arrangementet. RESERVÈR DAGEN - og få en eventyrlig oplevelse!

Tag picnic-kurv, klapstol og hinanden under armen og få en hel særlig oplevelse sammen med en, du holder af...

Foto: Julia Severinsen
 

X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X