Gisselfeld Juletorv 2018

Den 16.-18. og 23.-25. november 2018
Billet købes i døren: Kr. 100 for voksne / Børn 6-12 år kr. 25 / Børn 0-5 år: Gratis
Kom med som gæst på Danmarks hyggeligste juletorv på Gisselfeld - i år for 20. gang...


Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld. Vores største - og mest stolte - tradition på Gisselfeld er det årlige Juletorv, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande er med til at sætte den perfekte ramme. Juletorvet, som altid finder sted i de sidste to weekender i november, byder på masser af ægte hygge og julestemning, ponyridning, musik og underholdning samt salg af juletræer og pyntegrønt. Vi kan samtidig fejre 20 års jubilæum i år, som vil blive markeret på flere måder. Også I år vil der være mulighed for at komme indenfor på Slottet, se nedenfor.

ÅBNINGSTIDER BEGGE WEEKENDER:

Fredage kl. 15-20 og lørdage & søndage kl. 10-16. NB: Indgangen lukker 1 time før (fredage kl. 19 og de øvrige dage kl. 15). Billet til Juletorvet købes i døren / indgangen.

Udover Julemanden - som naturligvis også er på plads i år - så har vi helt eksklusivt fået blomsterkunstner Erik Buch til at jule-udsmykke den del af Slottet, som bliver åbnet op ifm. Juletorvet, læs Nyhedsbrev herom her: Juleudstilling-pdf

Med referencer til eventyr-fortællinger og "Peters Jul" vil Erik Buch skabe en hel særlig og magisk stemning indenfor... Det fås ikke meget bedre! Erik Buch stod bl.a. for udsmykningen af kirken ved Kronprinseparrets bryllup i 2004, ligesom han kreerede Kronprinsesse Marys brudebuket. Se hans lange og imponerende CV / løbebane her: http://www.erikbuch.dk/Referencer

Info om pris: Kr. 100 for voksne / Kr. 25 for børn fra 6-12 / Børn fra 0-5 år gratis. NB: Da der vil være en række jubilæumstiltag, er prisen forhøjet ift. tidligere år.

Info om betalingsformer: Man kan helt gratis hæve kontanter i det lille Dankort- /Informationshus ved Peder Oxe-Hallen i Parken. Derudover er mange af standene på MobilePay og/eller tager imod Dankort (signalet kan være svingende).

Info omkring hunde: Hunde er velkomne og må gerne medtages, så længe de bliver holdt i snor. Tilladelsen gælder kun udendørs, og ikke i bygninger af nogen art. Af sikkerhedsmæssige grunde bedes hunde holdes væk fra den del af Parken, hvor der er ponyridning / heste og ryttere. På forhånd tak.

BEMÆRK: Der er ikke flere stande tilbage til dette års Juletorv, alt udsolgt! 

Se de mere end 100 stande - og deres PLACERING - på dette års Juletorv (2018) i denne OVERSIGT
Se et netop optaget indslag fra Juletorvets første weekend forrige år (2016) fra TV 2 Øst HER
Se TV Sydsjællands stemningsfulde video optaget fra Juletorvet HER > 

VELKOMMEN til et Juletorv og et Slot i særklasse....<3
 

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Billeder fra Juletorvet

Mere end 100 forskellige stande byder på alverdens julelækkerier og julehygge.
Flere tusinde gæster fra hele Sjælland tager hvert år turen til Gisselfeld Juletorv for at hente inspiration til julen.
Det smukke Slot og den imponerende Park er de perfekte omgivelser for julerierne, og julestemningen indfinder sig helt sikkert, når du først har besøgt Juletorvet.
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X