Gisselfeld Juletorv 2017

Den 17.-19. og 24.-26. november 2017
Billet købes i døren: Kr. 65 / Børn u/13 år: Gratis

Kom og oplev Danmarks hyggeligste juletorv på Gisselfeld...
 

Til de mange tusinde gæster, som slog vejen forbi vores Juletorv i Slotsparken i de sidste to weekender i november i år, vil vi sige:

Tusind tak for besøget. Glæder os til at se jer allesammen igen til næste år♥♥. Også en varm tak til alle standlejere for denne gang. Vi ses i 2017♥♥

OBS: Du kan allerede nu melde dig som udstiller på Juletorvet til næste år - hent ansøgningsblanket HER - og husk samtidig at læse vores vilkår HER. Mange tak.
 

***


Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld. Vores største juletradition på Gisselfeld er det årlige Juletorv, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande er med til at sætte den perfekte ramme. Juletorvet, som altid finder sted i de sidste to weekender i november, byder på masser af ægte hygge og julestemning, ponyridning, musik og underholdning samt salg af juletræer og pyntegrønt.

ÅBNINGSTIDER BEGGE WEEKENDER:

Fredage kl. 15-20 og lørdage & søndage kl. 10-16. NB: Indgangen lukker 1 time før (fredage kl. 19 og de øvrige dage kl. 15).

Nærmere info omkring underholdning:
Begge fredage den 18. og 25. november, kl. 17.30: De grønnes Tambourkorps
Lørdag den 19. og begge søndage den 20. og 27. november, kl. 11.00: Peder Oxe Spejderne fra Haslev

Kom indenfor på Slottet:
Begge lørdage og søndage kl. 13:30 kan man komme indenfor på Slottet og se de smukke sale. Turen rundt foregår med guide. Billet kan købes i forsalg HER eller på selve dagen i det lille informationshus ved Peder Oxe-Hallen.

VIGTIGT: Bemærk, at enhedsprisen på dagen er kr. 100 og gælder kun for slotsdelen. Denne pris er ens for børn og voksne. Entreen til Parken / Juletorvet er IKKE med i og kommer derfor udover.

NB: Købes billet i forsalg til slotsdelen / rundvisningen ER entreen til Juletorvet med i og allerede betalt.

Info om betalingsformer: Man kan helt gratis hæve kontanter i det lille Dankort- /Informationshus ved Peder Oxe-Hallen i Parken. Derudover er mange af standene på MobilePay og/eller tager imod Dankort (signalet kan være svingende).

Info omkring hunde: Hunde er velkomne og må gerne medtages, så længe de bliver holdt i snor. Tilladelsen gælder kun udendørs, og ikke i bygninger af nogen art. Af sikkerhedsmæssige grunde bedes hunde holdes væk fra den del af Parken, hvor der er ponyridning / heste og ryttere. På forhånd tak.

Se de mere end 100 stande - og deres PLACERING - på dette års Juletorv (2016) i denne OVERSIGT
Se et netop optaget indslag fra Juletorvets første weekend i år (2016) fra TV 2 Øst HER

Se TV Sydsjællands stemningsfulde video optaget fra Juletorvet HER > 


Se film fra Juletorvet HER >

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Billeder fra Juletorvet

Mere end 100 forskellige stande byder på alverdens julelækkerier og julehygge.
Flere tusinde gæster fra hele Sjælland tager hvert år turen til Gisselfeld Juletorv for at hente inspiration til julen.
Det smukke Slot og den imponerende Park er de perfekte omgivelser for julerierne, og julestemningen indfinder sig helt sikkert, når du først har besøgt Juletorvet.
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X