Begivenheder hele året

Gisselfeld Kloster er for alle, der elsker store oplevelser. Uanset, om parken blomstrer eller sneen har lagt sig som en hvid dyne over landsskabet, er der noget at glæde sig til. Stedet har sine faste traditioner som Klassisk Motorshow og Juletorvet, men året rundt er der skønt på Gisselfeld - og der kommer hele tiden nye aktiviteter til.

Oversigt over begivenheder hele året på Gisselfeld:

Åbningsdag i 2017: Skærtorsdag den 13. april

Livstilsmesse på Gisselfeld 2017: Den 12-14. maj

Opera Galla i det fri 2017 i Slotsparken den 18. juni

Sankt Hans aften 2017 i Slotsparken den 23. juni

Bondens Marked (efterår) 2017 en weekend i okt.

Efterårsferien (uge 42) på Gisselfeld 2017

Gisselfeld Juletorv 2017 i Slotsparken i november.

Julekoncert 2017 i Peder Oxe-Hallen i december

  SE KU LTURFILM HER >

Book en rundvisning på Slottet

Kom helt tæt på den autentiske, historiske slotsstemning og oplev Gisselfeld Kloster indefra. Gå gennem de smukke saloner og få fornemmelsen af at være en del af den adelige storhedstid helt tilbage til 1600-tallet. Gisselfeld Kloster byder på mange skønne unikaer, og er blandt andet kendt for en enestående samling af porcelæn. Alle rundvisninger er ledet af engagerede rundvisere, der formår at gøre historien om Gisselfeld både levende og vedkommende.

Lukkede rundvisninger for grupper

Rundvisninger for grupper kan arrangeres alle ugens dage - og i princippet hele året rundt.

Mod en merpris kan rundvisningen kombineres med en guidet rundtur i Slotsparken.

Pris for en gruppe på max 50 personer, 1 time kr. 4.500,- inkl. moms

Pris for en gruppe på max 50 personer, 1 1/2 time kr. 7.500,- inkl. moms

Book her
      


Åbne rundvisninger for enkeltpersoner >

Som enkeltperson er det muligt - én gang hver måned i løbet af sæsonen og til særarrangementer - at komme på en guidet rundvisning på udvalgte datoer og tider. Rundvisningerne foregår i grupper á min. 25 op til max. 50 personer.

Billetten kan købes i forsalg her på siden nedenfor eller kun mod kontant betaling på selve dagen på Slottet. NB: Der tages dog forbehold for udsolgt. 

Rundvisningen varer 1 1/2 time (lang). Pris kr. 160,-. Billetten gælder også som
adgang til Parken. Billet kan købes på dagen. Mødested ved Slottet.

Åbne rundvisninger finder sted på udvalgte datoer. Når datoerne kendes, ses de her:

Bemærk: Ifm. arrangementer i Slotsparken kan pris og længde variere.

KØB BILLET

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

- og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke


TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
SE KOMMENDE BEGIVENHEDER PÅ GISSELFELD HER:
Opera Galla 2017 - i det fri
Søndag den 18. juni 2017, kl. 14
Forsalg: Kr. 160 / Unge u/18 år kr. 50 / I døren: Kr. 200
Igen i år drager Ensemble Storstrøm ud i det sommerklædte landskab med et flot opera-program. Og til juni slår de vejen forbi Gisselfeld Slotspark. Solisterne i front er denne gang: Signe Asmussen (sopran) og Jens Søndergaard (basbaryton). NB: Sidstnævnte som erstatning for Joachim Knop, som har måtte trække sig. Glæd jer! Kom og nyd en herlig dag med opera, picnic-kurv og et lille glas. Husk: Tæppe eller klapstol. Koncerten finder helt eksklusivt sted i Lysthaven i Parken, som resten af året er lukket for Parkens gæster. Parken åbner kl. 11. Lysthaven åbner kl. 13 Køb Billet
Skt. Hans aften 2017 på Gisselfeld
Fredag den 23. juni kl. 18:30-22:30. Bålet tændes under båltalen kl. 21
Gratis entré hele aftenen
Fredag den 23. juni d.å. er det som bekendt Skt. Hans aften, og traditionen tro bliver det fejret i Slotsparken på Gisselfeld. Der er GRATIS entré for alle gæster. Klik på fotoet og læs mere...
Bondens Marked 2017 (efterår)
En weekend i oktober fra kl. 10-16. Billet købes ved indgangen
Pris: Voksne kr. 50,- Børn under 12 år: Gratis
Tak til alle gæster og stadeholdere, der var med til at gøre dette års efterårsmarked til en succes. Vi ses igen i efteråret 2017. Et marked, som dengang mormor var barn – Bondens Marked. Lækre kvalitetsprodukter, der sælges af stadeholdere, som gerne vil dele deres historie, fortælle om produktionen og måske også give en smagsprøve. Bondens Marked er et Danmarks hyggeligste markeder for fødevarer og kunsthåndværk med relation til samme.
Efterårsferien på Gisselfeld
18.-20. oktober 2017 fra kl. 11-16 (Indgangen lukker kl. 15:30)
Betal for entré + græskar - Øvr. aktiviteter er gratis
Tag store og små under armen og kom til Græskarfestival i uge 42 på Gisselfeld - og få en naturoplevelse i mere end én forstand. Der vil igen i år være aktiviteter for børn og barnlige sjæle, bl.a. masser af græskar, som bare venter på at blive snittet i. Lav et uhyggeligt, smukt, frækt eller grimt ansigt. Du kan også bage dit eget snobrød eller se en schweiss-hund i aktion... NB: Sidste dag med aktiviteter er fredag den 20. okt. (Parken holder alm. åben lør-søn)
Gisselfeld Juletorv 2017
Den 17.-19. og 24.-26. november 2017
Billet købes i døren: Kr. 65 / Børn u/13 år: Gratis
Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld Kloster. Vores største - og mest stolte - juletradition er Juletorvet i november, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande er med til at sætte den helt perfekte ramme. Juletorvet byder på masser af ægte hygge og slotsstemning, ponyridning, musik samt salg af juletræer m.v. NB: Indgangen lukker alle dage 1 time før
Svævebaner i verdensklasse nær Gisselfeld...
I skovene nær Gisselfeld finder du trætopbaner i verdensklasse
For børn og voksne i alle aldre (fra 3+)
Kom og prøv bl.a. Nordens længste svævebaner i skovene omkring Gisselfeld! For børn og voksne i alle aldre (fra 3 år og op). Camp Adventure står for dette helt unikke projekt bestående af naturpark og 9 trætopbaner af allerhøjeste karat. Hertil kommer en indendørs klatrevæg. Henvender sig både til firmaer og private... Et sug i maven er garanteret...
X
 
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X