Kultursalonerne Gisselfeld byder på det bedste indenfor musik - samtaler - mad og natur hele 3 dage i august...

I august 2024 danner Slotsparken igen rammen om en anderledes festival i historiske rammer.
Finder sted over 3 dage: Den 9.-11. august 2024

Køb din billet i FORSALG her allerede nu
 

Den 9. til 11. august 2024 slår Kultursalonerne Gisselfeld endnu en gang slotsportene op for en weekend fuld af musik, litteratur og videnskab.

Kultursalonerne Gisselfeld er en langsom festival i Gisselfeld Klosters smukke, stemningsfulde slotspark. Programmet giver rum og tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse. Det er ikke hele programmet, du kender på forhånd, når du ankommer. I løbet af weekenden vil vi overraske dig med små intimkoncerter, oplæsninger, rundvisninger m.m. både ved slottet og i den smukke park. Alt du skal gøre, er at følge med og lade dig underholde, berige og fascinere. 

Læs meget mere om dette unikke event og se program for alle 3 dage på arrangørens side HER


Der vil naturligvis være rig mulighed for at mætte maven og slukke tørsten med lækker mad og drikke. Vi bestræber os på, at så mange lokaleaktører som muligt har mulighed for at præsentere vores gæster for det bedste, området har at tilbyde.

Kultursalonerne Gisselfeld er skabt af Bullet Booking i samarbejde med Royal Unibrew, ATLAS, Destination Gisselfeld, Faxe Kommune, Camp Adventure, ReUse og Gisselfeld Kloster. Vi glæder os til at se jer.

Vi har mange oplevelser til kulturnydere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X