Gør drømme til virkelighed

Smukt og romantisk som i et eventyr

Livets fester - barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre mærkedage, fortjener unikke omgivelser.

Gisselfeld Kloster gør drømme til virkelighed! Med en ubeskrivelig smuk natur som baggrund for de skønne bygninger, er Gisselfeld Kloster det perfekte valg til livets store - og små - fester.
 


Den perfekte dag....

På Gisselfeld Kloster får du præcis det, du drømmer om. Ønsker du hjælp til at arrangere den perfekte dag, så du ikke skal bekymre dig om planlægningen? Gisselfeld Kloster tilbyder at stå for det hele, men stiller også gerne rammerne til rådighed, så du selv kan få lov til at sørge for alle detaljer - lige fra menu og opdækning til servering. Stedets flotte lokaler afspejler slotsstemningen og den eventyrlige atmosfære. Her er plads til selskaber fra ti til flere tusinde gæster, hvis der skulle være behov for det.

Klostercafeen: Ved hovedindgangen til Slotsparken kan man i den hyggelige (og tidligere) café - kaldet Klostercafeen - leje et selskabslokale med plads til 60 personer (se foto). Henvendelse herom til Godskontoret på tlf. nr. 56 32 60 32.

Alle faciliteter på Gisselfeld Kloster er unikt indrettede og restaureret i respekt for den stærke kulturhistorie. Slotsparken er med sine mange tableauer, fantastiske fauna og romantiske åndehuller perfekt til receptioner eller afslapning undervejs i festlighederne,

Gisselfeld Kloster er altid garant for et selskab, som dine gæster vil huske...

Læs mere om Gisselfelds øvrige festlokaler og omgivelser HER >
 

Vi gør drømmene mulige

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser
og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke.


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev


 
Info om den nye persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
 
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf

Slotsstemning og eventyrlig atmosfære

Tilmeld BoligService

 
Security code:
X
X
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X