Perfekt til naturnørden

”Jeg er en rigtig naturnørd, og derfor tror jeg heller ikke, at jeg kan finde et skønnere fiskeområde end søerne ved Gisselfeld Kloster. Vi er fire, der lejer fiskeretten til en af Gisselfelds mange søer, og her får vi mulighed for at gå helt tilbage til basic i en eller flere dage, når vi slår lejr ved bredden og smider snørerne i vandet. Det er ren afslapning og fabelagtig idyl. I 8 år har vi fisket her, og betragter det som Nordeuropas flotteste område for lystfiskeri.

Vi kan observere rørhøgen, der jager, høre lyden fra spætten eller vågne om morgenen ved, at svanen kigger én lige i øjnene, fordi man er på dens territorium. Samtidig har vi mystikken og historien fra Gisselfeld Kloster i baggrunden – det er intet mindre end fantastisk."

John Andersen - lystfisker

LEDIGT FISKEVAND
 


Beriget af naturen med ideelle muligheder for fritidsfiskeren

Gisselfeld Kloster er beriget med en natur, der gør det ekstra attraktivt at fiske og bare nyde nuet. De mange søer og vandløb giver optimale muligheder for fiskeri i fantastisk skønne omgivelser. Karpefiskeriet kom til Gisselfeld allerede i 1500-tallet, og en stor del af søerne er derfor kunstigt skabt. Igennem de sidste 15 år er alle 23 karpedamme igen besat med karper, ligesom søer og vandløb er rige på fiskearter som gedde, sandart, aborre, suder og bækørred...

På hovedparten af arealerne er jagt, færdsel og fiskerettigheder udlejet, og der er i den forbindelse istandsat huse og hytter til brug for de mange gæster, der benytter naturen. Gisselfeld Kloster har jævnligt ledige fiskevande til leje, så du kan få adgang til de helt unikke muligheder for fiskeri på stedet.

Kontakt Gisselfeld Kloster for at høre mere om ledige fiskevande - kun seriøse henvendelser

Vi har mange tilbud
til naturelskere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

 
Info om den nye persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg.Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
 
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf

Tilmeld BoligService

 
Security code:
X

Søtorup Sø

Vi lejer bådpladser ud for øjeblikket
 

Karpedamme

Ingen ledige. Alt er udlejet for indeværende sæson 2024


KUN seriøse henvendelser om pris m.v. rettes til:

Peder Top pr. mail her >
Eller på mobil 29 40 16 94

X
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X