126 smukt beliggende ejendomme udlejes til private og erhverv

Kunne du tænke dig at bo midt i den skønne sydsjællandske natur, bare en times kørsel fra København?

Find drømmehuset med unik beliggenhed i det fantastiske herregårdslandskab, i skoven, i landsbyen og med kulturarven som en del af hverdagen. Gisselfeld Kloster har 126 vidt forskellige lejemål, der udlejes til private og erhverv.

De fleste huse er fritliggende enfamilieshuse, og nogle enkelte dobbelthuse. Der er større eller mindre haver til alle husene, og enkelte af ejendommene har mulighed for hestehold eller andet dyrehold. Fra 55 m² op til 700 m² skøn idyl til lejere, som foretrækker fredfyldte omgivelser.

NB: RKI-søgning vil blive foretaget på vores lejere

 
 

Det er en gave at bo her...

"Det er helt fantastisk at få lov til at bo i sådan nogle skønne huse, som man normalt aldrig selv ville komme til at eje. Vi ser det som en gave at være så tæt på naturen. Vi har Suså løbende for enden af vores have, og dyrelivet er en del af vores hverdag. 

Vi har boet her siden 2011 og har en god dialog med Godskontoret med en fornemmelse af, at huset er vores eget. Der er plads til selv at sætte sit præg på haven og huset, hvilket vi sætter stor pris på. Vi oplever at være en del af det fantastiske herregårdslandskab, og det kan varmt anbefales. ”

Nicolai Lund Jensen - lejer og indehaver / erhvervslejer af den fineste Livstilsbutik "Veras Verden" på Hesede sammen med sin mand, Jimmi. Butikken, som er opkaldt efter parrets datter, rummer et stort udvalg af lækre produkter i stueetagen og kunstgalleri på 1.-sal. Se butikkens åbningstider HER

SIDSTE NYT: Edelsminde Bed & Breakfast har fået nye forpagtere pr. 15. nov. 2021. Velkommen til det nye værtspar, se HER

     
       


 
På jagt efter drømmeboligen?
Få direkte besked i form af et særskilt nyhedsbrev

NB: Vi er gået helt væk fra venteliste. Er du tilmeldt vores Boligservice, vil du få meddelelse om et ledigt hus, før det slås op på hjemmesiden (og før alle andre) 
 Tilmeld dig vores
boligservice her


Info om den gældende persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg.
Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf

CVR-nr. 52407915 / Gisselfeld Kloster er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger
 

Landidyl tæt på Haslev. Ledige lejemål vil fremgå her:

126 lejemål med meget forskellig beliggenhed - helt inde i skoven, i landsbyerne, isoleret eller i klynger.
Husene er fra 55 m² op til 700 m² og en del er opført og/eller restaureret i slutningen af 1800-tallet af de berømte arkitekter Martin Nyrup og Martin Borch.
Der lægges vægt på at bevare denne særlige ”kulturarv”, og der er derfor fastsat rammer for vedligeholdelse og farvevalg.
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X