126 smukt beliggende ejendomme udlejes til private og erhverv

Kunne du tænke dig at bo midt i den skønne sydsjællandske natur - bare en times kørsel fra København? Find drømmehuset med unik beliggenhed i det fantastiske herregårdslandskab, i skoven, i landsbyen og med kulturarven som en del af hverdagen. Gisselfeld Kloster har 126 vidt forskellige lejemål, der udlejes til private og erhverv.

De fleste huse er fritliggende enfamilieshuse, og nogle enkelte dobbelthuse. Der er større eller mindre haver til alle husene, og enkelte af ejendommene har mulighed for hestehold eller andet dyrehold. Fra 55 m² op til 700 m² skøn idyl til lejere, som foretrækker fredfyldte omgivelser. NB: RKI-søgning vil blive foretaget på vores lejere. AL HENVENDELSE HEROM KAN RETTES TIL GODSKONTORET PÅ TLF. 56 32 60 32 TLF.TID KL 9-13 ALLE DAGE

MØD DE NYE NABOER


Nyt hjemsted for kunst og vin - nyt værtspar

Den 31. marts i år kunne det nye forpagterpar på Hesede Hovedgård, Kit og Claus, åbne dørene op. Her er kodeordene kunst og kreativitet, møder og mennesker, mad og vin. Atelier og kunstbutik holder åben hver weekend. 

Stedet emmer af gæstfrihed og er beliggende få hundrede meter fra Gisselfeld på adressen Hesede Hovedgård 1, 4690 Haslev. Stedet er nu også at finde på Airbnb (p.t. er der 4 gæsteværelser med endnu flere på vej).


Hesede Hovedgård v/Kit og Claus - erhvervslejere
www.hesedehovedgaard.dk
Læs også: "Det er en gave at bo her" >
På jagt efter drømmeboligen?
Få direkte besked i form af et særskilt nyhedsbrev

Bemærk: Vi er gået helt væk fra venteliste. Er du tilmeldt vores Boligservice, vil du fremover få meddelelse om et ledigt hus, før det slås op på hjemmesiden (og før alle andre) 
Tilmeld dig vores
boligservice her


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

 
Info om den nye persondataforordning

Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg.
Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf
 

Landidyl tæt på Haslev. Ledige lejemål vil fremgå her:

 
126 lejemål med meget forskellige beliggenheder - helt inde i skoven, i landsbyerne, isoleret eller i klynger.
Husene er fra 55 m² op til 700 m² og en del er opført og/eller restaureret i slutningen af 1800-tallet af de berømte arkitekter Martin Nyrup og Martin Borch.
Der lægges vægt på at bevare denne særlige ”kulturarv”, og der er derfor fastsat rammer for vedligeholdelse og farvevalg.
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X