Det perfekte mødested

Lad jer inspirere til en dag med fuld fart på oplevelserne eller stille fordybelse.

Gisselfeld Klosters fantastiske inden- og udendørs rammer, integreret med erfaring og stor know how, garanterer jer et vellykket arrangement. Uanset om I planlægger den store messe, en firmafest, møder, teambuilding eller eventyrlige aktiviteter, er Gisselfeld Kloster en professionel samarbejdspartner.

I får mulighed for selv at stå for arrangementet eller lade Gisselfeld Kloster varetage hele opgaven.

På Gisselfeld Kloster er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige.


Helt tæt på kulturhistorien

Gisselfeld Kloster adskiller sig ved de varierede naturskønne omgivelser i skov og land, den unikke historiske atmosfære og ikke mindst den eventyrlige slotspark. I vil opleve stor fleksibilitet i forhold til jeres ønsker, og stedet kan rumme alt fra mindre møder til de helt store arrangementer med op til 10.000 deltagere - herunder firmafester, møder, kurser, konferencer, messer og udstillinger.

Gisselfeld Kloster tilbyder i samarbejde med eksterne udbydere at arrangere kurser, teambuilding, rollespil og andre aktiviteter. De unikke omgivelser gør det ligeledes muligt at indlægge fisketure eller andre naturoplevelser i programmet for jeres arrangement. De smukke bygninger giver rig mulighed for at nyde kulturhistorien - og samtidig nå de mål, I har for jeres event.

Læs mere om vores lokaler og omgivelser >

Vi har mange tilbud
til virksomheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser
og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke.


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev


 
Info om den nye persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
 
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf

Inspiration fra succesfulde dage

Tilmeld BoligService

 
Security code:
X
X
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X