Det perfekte mødested

Lad jer inspirere til en dag med fuld fart på oplevelserne eller stille fordybelse.

Gisselfeld Klosters fantastiske inden- og udendørs rammer, integreret med erfaring og stor know how, garanterer jer et vellykket arrangement. Uanset om I planlægger den store messe, en firmafest, møder, teambuilding eller eventyrlige aktiviteter, er Gisselfeld Kloster en professionel samarbejdspartner.

I får mulighed for selv at stå for arrangementet eller lade Gisselfeld Kloster varetage hele opgaven.

På Gisselfeld Kloster er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige.

Helt tæt på kulturhistorien

Gisselfeld Kloster adskiller sig ved de varierede naturskønne omgivelser i skov og land, den unikke historiske atmosfære og ikke mindst den eventyrlige slotspark. I vil opleve stor fleksibilitet i forhold til jeres ønsker, og stedet kan rumme alt fra mindre møder til de helt store arrangementer med op til 10.000 deltagere - herunder firmafester, møder, kurser, konferencer, messer og udstillinger.

Gisselfeld Kloster tilbyder i samarbejde med eksterne udbydere at arrangere kurser, teambuilding, rollespil og andre aktiviteter. De unikke omgivelser gør det ligeledes muligt at indlægge fisketure eller andre naturoplevelser i programmet for jeres arrangement. De smukke bygninger giver rig mulighed for at nyde kulturhistorien - og samtidig nå de mål, I har for jeres event.

Læs mere om vores lokaler og omgivelser >

Vi har mange tilbud
til virksomheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud, oplevelser
og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke.


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Inspiration fra succesfulde dage

Tilmeld BoligService

X
X
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X