Camp Adventure

I Gisselfelds skove finder man det ikoniske Skovtårn og trætopbaner...
For børn og voksne i alle aldre (fra 3+)

I Gisselfelds skove finder man bl.a. Danmarks længste svævebaner. Baner og beliggenhed er i en klasse for sig! Læs også om det unikke SKOVTÅRN samme sted, som har fået omtale over hele verden...

Læs mere om det helt unikke tårnprojekt PÅ DANSK HER / Read more about the unique Tower project IN ENGLISH HERE. NB: TÅRNET ER ÅBEN FOR OFFENTLIGHEDEN FRA DEN 31. MARTS 2019 / NOTICE: THE TOWER-PROJECT IS OPEN FOR THE PUBLIC FROM MARCH 31TH THIS YEAR.

Camp Adventure, som er beliggende kun 6 minutters kørsel fra Gisselfeld, er et helt unikt projekt bestående af naturpark og 10 trætopbaner i forskellige sværhedsgrader. Som noget helt nyt er der nu også mulighed for at prøve kræfter med en indendørs klatrevæg. Henvender sig både til firmaer og private. Skal opleves, banerne er i særklasse. Et sug i maven er garanteret...

EN VERDENSNYHED: DE IKONISKE UDSIGTSTÅRN - DER HAR FÅET NAVNET SKOVTÅRNET - BLEV OFFICIELT INDVIET SØNDAG DEN 31. MARTS I ÅR OG KAN NU BESØGES AF GÆSTER I ALLE ALDRE, SE NEDENFOR HER:

The sky is the limit...

Et spektakulært tårnprojekt i skovene nær Gisselfeld er kommet på verdenskortet (intet mindre)! Det i sig selv er en fornem bedrift. Stor, stor cadeau - og hjertelig tillykke - til vores dygtige samarbejdspartnere og lejere på Camp Adventure og Arkitektfirmaet EFFEKT med den fine omtale over hele verden - og i det her tilfælde Lonely Planet.
 
Sæsonkortholdere bedes tilmelde sig via kl@campadventure.dk - og ellers kan der bookes plads på hjemmesiden nedenfor.
Læs mere om møde- og starttider, sikkerhedsregler m.m. og BOOK BILLET ONLINE med rabat på campadventure.dk

BEMÆRK: Adressen er Denderupvej 9 A, 4690 Haslev. Find vej via rutevejledning HER


 

X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X