Camp Adventure

I skovene nær Gisselfeld findes det ikoniske Skovtårn og trætopbaner...
For børn og voksne i alle aldre (fra 3+)

I skovene nær Gisselfeld finder I bl.a. Danmarks længste svævebaner. Baner og beliggenhed er i en klasse for sig! Læs også om det unikke SKOVTÅRN samme sted, som har fået omtale over hele verden...

Læs mere om det helt unikke tårnprojekt PÅ DANSK HER / Read more about the unique Tower project IN ENGLISH HERE. NB: TÅRNET ER ÅBEN FOR OFFENTLIGHEDEN FRA DEN 31. MARTS 2019 / NOTICE: THE TOWER-PROJECT IS OPEN FOR THE PUBLIC FROM MARCH 31TH THIS YEAR.

Camp Adventure, som er beliggende kun 10 minutters kørsel fra Gisselfeld, er et helt unikt projekt bestående af naturpark og 10 trætopbaner i forskellige sværhedsgrader. Som noget helt nyt er der nu også mulighed for at prøve kræfter med en indendørs klatrevæg. Henvender sig både til firmaer og private. Skal opleves, banerne er i særklasse. Et sug i maven er garanteret...

EN VERDENSNYHED: DE IKONISKE UDSIGTSTÅRN - DER HAR FÅET NAVNET SKOVTÅRNET - BLEV OFFICIELT INDVIET SØNDAG DEN 31. MARTS I ÅR OG KAN NU BESØGES AF GÆSTER I ALLE ALDRE, SE NEDENFOR HER:

The sky is the limit...

Et spektakulært tårnprojekt i skovene nær Gisselfeld er kommet på verdenskortet (intet mindre)! Det i sig selv er en fornem bedrift. Stor, stor cadeau - og hjertelig tillykke - til vores dygtige samarbejdspartnere og lejere på Camp Adventure og Arkitektfirmaet EFFEKT med den fine omtale over hele verden - og i det her tilfælde Lonely Planet.
 
Sæsonkortholdere bedes tilmelde sig via kl@campadventure.dk - og ellers kan der bookes plads på hjemmesiden nedenfor.
Læs mere om møde- og starttider, sikkerhedsregler m.m. og BOOK BILLET ONLINE med rabat på campadventure.dk

BEMÆRK: Adressen er Denderupvej 19, 4690 Haslev. Find vej via rutevejledning >


 

X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X