Destination Gisselfeld - en bred vifte af oplevelser...

Området ved Gisselfeld Kloster er et helt unikt område for natur- og kulturhistorie, gastronomi,  æstetik og arkitektur. En unik fortælling om det der var engang, og det der stadig er. Alle aktører i Destination Gisselfeld har en tilknytning til Gisselfeld, og vi er anbefaler hver og een, når I alligevel er på disse kanter. 

Kombiner jeres besøg hos os med en tur i Skovtårnet på Skovtårnsvej 1 hos Camp Adventure, et besøg i Livsstilsbutikken Veras Verden, Kafferisteriet MissBean by Laug og Outdoor-butikken Akeleje på Hesede Hovedgård og nyd en frokost på Rønnede Kro eller Restaurant Villa-Gallina (bordbestilling forud er et must). Alle steder ligger i behagelig køreafstand fra Gisselfeld og Paradehuset - Orangeriet på Gisselfeld.

Vores område har så meget at byde på, så fordel evt. oplevelserne over 2 dage og nap en overnatning på Edelsminde Bed & Breakfast, Det Gamle Apotek, Hesede Hovedgård eller i Gartnerens Logi anno 1879 Bed & Breakfast, som drives af Paradehuset - Orangeriet på Gisselfeld.

Læs meget mere om ARKITEKTUR, OPLEVELSER, OVERNATNING og SPISESTEDER PÅ DG's egen website HERVi har mange kulturelle oplevelser

Få nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke.


Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X