For den passionerede jæger

”At være jæger på Gisselfelds område er meget andet end selve jagten.
Naturen og vildtplejen er en vigtig del af den samlede oplevelse, og som jæger er der masser af udfordringer. Det kuperede terræn, muligheden for at skyde dåvildt under kontrollerede forhold, hvor der kun må skydes dyr af den kvote, Gisselfeld årligt tildeler, gør det til et attraktivt område for den passionerede jæger.

Jeg er jagtlejer af tre konsortier under Gisselfeld Kloster, og det fungerer i perfekt samarbejde med Klostret. At leje jagt på Gisselfelds områder er tiltrækkende for jægere, idet stort set alle vildtarter forekommer."

Niels Skovgaard - Jæger og jagtlejer


Vi har p.t. ingen ledige jagter

Læs spændende artikel fra magasinet "Jæger" HER


Vidunderlige jagtoplevelser i varieret natur

Gisselfeld Kloster råder over 3880 hektar jord, ideelt fordelt mellem skov, landbrug, eng, søer og mose, heraf et kerneområde omkring slottet på mere end 3000 hektar. Der lægges stor vægt på at forholdene for vildt og natur er optimale, og der plantes løbende nye små biotoper og etableres levende hegn, ligesom det eksisterende plejes med stor dedikation.

På Gisselfelds jorder lever der mange jagtbare dyr, og især bestandene af kronvildt og dåvildt er blandt stedets stoltheder. Kronvildtbestanden udgør i dag cirka 75-100 dyr, og er udsprunget af en udsætning på 14 dyr tilbage i 2008. Dåvildt-stammen er på 600-700 dyr, og har siden 1993 været forvaltet igennem en stramt styret afskydningspolitik. Råvildtbestanden er stærk og vidt udbredt, og findes på alle godsets arealer – og den generelle bestand af småvildt plejes løbende, så der altid er jagtmuligheder i sæsonen.

Gisselfeld Klosters store og målrettede arbejde i forhold til biotop- og vildtpleje, er medvirkende til at jagter under Gisselfeld Kloster er eftertragtede, og al jagtudlejning foregår af arealudlejning af større eller mindre arealer på kontrakt over længere perioder.

KUN seriøse henvendelser.


Vi har mange tilbud
til naturelskere

Og vi vil gerne dele dem med dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder fra Gisselfeld Kloster direkte i din indbakke.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

 
Info om den nye persondataforordning
Som modtager af vores nyhedsbrev, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Læs mere om vores fortrolighedspolitik her:
 
Notat-Persondata-iht-EU-regler-G-pdf

Tilmeld BoligService

 
Security code:
X


 

X
X

Tilmeld Nyhedsbrev

X
X

Tilmeld BoligService

X